Home / Viata de familie / Retete pentru toata familia / Aperitive / Salată caldă cu ciuperci

Salată caldă cu ciuperci

Ingrediente

2 cepe

20 ml ulei

6 roșii

2 ardei grași galbeni

2 ardei roșii

2 ardei grași verzi

250 g gălbiori sau ghebe

4 ouă

sare

piper

busuioc proaspăt

Mod de preparare

Încingi uleiul într-o tigaie mai mare, pui ceapa tocată mărunt, 50 ml de apă și lași să se înmoaie și să scadă apa. Adaugi roșiile tăiate cuburi și mai lași 10 minute, la foc mic.

Pui ardeii curățați și tăiați cuburi, ciupercile spălate, sare, piper, după gust, și acoperi cu un capac. Lași pe foc mic până ardeii se înmoaie, după care adaugi ouăle, amestecând continuu până ouăle se coagulează. Servești salata caldă, cu busuioc proaspăt deasupra.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.