Home / Termeni si conditii

Termeni si conditii

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

Informatii generale
Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si includ TVA (9%).
Abonamentul la revista Pap Tot! include in pret transportul si livrarea la adresa indicata de abonat.
Prezentarea la plata se face pana la data de 20 ale lunii pentru ca livrarea abonamentului sa se faca incepand din luna urmatoare.
Livrarea se face incepând cu data de 1 a lunii de catre firmele specializate in distributia de presa, la adresa indicata de dumneavoastra. Adresa de livrare poate fi modificata pe parcursul derularii abonamentului, la solicitarea abonatului.
Abonamentele platite prin sistemul online pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.Datele personale furnizate de dumneavoastra nu vor fi facute publice sau comercializate catre terte parti.

Informatii legale
Continutul acestui site (descrieri, caracteristici, imagini, preturi, forma de prezentare etc.) nu poate fi reprodus sau utilizat fara acordul in scris al proprietarului acestui site.

Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:
1. Legea Nr. 365/2002, privind comertul electronic, publicata in Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002;
2. Legea Nr. 193/2000, privind clauzele abuzive , publicata in Monitorul Oficial Nr. 560/2000;
3. Ordonanta Nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992;
4. Ordonanta Nr. 130/2000 (actualizata pâna la data de 12 ianuarie 2004) privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata in Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.

S.C. BPPUBLISHING MEDIA SRL., editor al Pap Tot! isi desfasoara activitatea in conformitate cu Legea româna.
In cazul tentativei de utilizare frauduloasa a sistemului de achizitii online cu plata prin intermediul cardurilor bancare, Pap Tot!  va intreprinde toate demersurile necesare cerute de organele abilitate si va furniza datele cerute de catre autoritati.

DATELE PERSONALE

Pe site-ul www.paptot.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. S.C. BPPUBLISHING MEDIA S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre S.C. BPPUBLISHING MEDIA S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datele de identificare ale S.C. BPPUBLISHING MEDIA SRL sunt următoarele:
CIF 29947526, J40/3218/2012
Sediul social: Str. Baiculesti 29 Sectorul 1, Bucuresti
tel: 0372.919.777
office[@]bppublishing.ro