Home / Copil / Brioșe cu banane și pepite de ciocolată

Brioșe cu banane și pepite de ciocolată

Ingrediente

2 banane foarte coapte medii

2 ouă

200 g iaurt

150 g fulgi de cocos

50 g miere

50 ml ulei de cocos

1 pliculeț praf de copt

1 praf de sare

50 g pepite de ciocolată făcute în casă

Mod de preparare

Pui într-un blender toate ingredientele (mai puțin fulgii de ovăz) și mixezi până obții un aluat omogen. Adaugi și fulgii de ovăz măcinați și amesteci. Răstorni aluatul într-un castron și încorporezi ușor pepitele de ciocolată.

Îmbraci formele de brioșe cu hârtie specială. Dacă sunt din silicon nu este nevoie. Umpli ¾  formele de brioșe cu aluat și le introduci în cuptorul încins la 160°C pentru 30 de minute.

Le lași să se răcorească în forme, le scoți și le așezi pe un grătar să se răcească complet.

Dacă nu ai pepite de ciocolată pregătite de tine poți pune ciocolată amăruie rasă sau bucățele mici.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.