
Ingrediente
2 banane foarte coapte medii
2 ouă
200 g iaurt
150 g fulgi de cocos
50 g miere
50 ml ulei de cocos
1 pliculeț praf de copt
1 praf de sare
50 g pepite de ciocolată făcute în casă
Mod de preparare
Pui într-un blender toate ingredientele (mai puțin fulgii de ovăz) și mixezi până obții un aluat omogen. Adaugi și fulgii de ovăz măcinați și amesteci. Răstorni aluatul într-un castron și încorporezi ușor pepitele de ciocolată.
Îmbraci formele de brioșe cu hârtie specială. Dacă sunt din silicon nu este nevoie. Umpli ¾ formele de brioșe cu aluat și le introduci în cuptorul încins la 160°C pentru 30 de minute.
Le lași să se răcorească în forme, le scoți și le așezi pe un grătar să se răcească complet.
Dacă nu ai pepite de ciocolată pregătite de tine poți pune ciocolată amăruie rasă sau bucățele mici.