Home / Copil / Pepite de ciocolată

Pepite de ciocolată

Ingrediente

100 g cacao cu 30% unt de cacao

100 g unt moale

100 g miere

1 linguriță extract de vanilie

Mod de preparare

Pui toate ingredientele într-un vas și amesteci până obții o cremă densă.

Pui crema obținută într-un poș și torni picături pe o tavă în care ai pus hârtie de copt și pe care o poți introduce la frigider.

Pui tava la frigider până se întăresc pepitele, după care le pui într-un borcan, pe care îl depozitezi tot în frigider. Acești fulgi, neavând amelioratori, se topesc repede. Trebuie să te miști foarte repede când îi folosești în prăjituri.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.