Home / Bebelus / Alaptare / Ajutor în timpul alăptării

Ajutor în timpul alăptării

balsam mameloane

 

Balsam calmant pentru mameloane conține uleiuri naturale – de Cacao și Cocos, Unt de Shea, Vitamina E şi Lanolină. Combinaţia special concepută de substanţe active ajută la calmarea şi protecţia pielii inflamate, uscate şi iritate a mameloanelor în timpul alăptării:

lanolina purificată şi uleiurile naturale fac pielea moale, elastică şi rezistentă;

D-pantenolul şi bisabololul accelerează vindecarea, au acţiune antiinflamatorie, calmează iritaţiile dureroase

Vitamina E – Cel mai eficient antioxidant, îmbunătățește elasticitatea pielii, având totodată rol hidratant și emolient. Îmbunătățește creșterea și regenerarea celulară.

Uleiul de Cocos – conține 90% acizi grași saturați care se absorb rapid și complet în piele. Uleiul conține 50% acid lauric ce are proprietăți antibacteriene și antifungice, fiind un excelent agent pentru refacerea pielii crăpate.

Uleiul de Cacao – bogat în acizi grași care grănesc și hidratează pielea. Se absoarbe ușor și  crează un strat protector între pielea sensibilă și factorii externi. Conține antioxidanți. Este recomandat pentru calmarea pielii sensibile.

Mod de utilizare: Începeţi aplicarea din ultimele luni de sarcină pentru a pregăti pielea mamelonului pentru alăptare. Încălziţi tubul în palmă pentru o aplicare mai uşoară. După naştere utilizaţi crema după alăptare sau la nevoie, aplicând pe mamelon şi areolă. Nu este necesară spălarea înainte de alăptare. Hipoalergenică, testată dermatologic, cu o aromă uşoară de cacao, fără parfum adăugat, sigură pentru sugar.

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.