Home / Copil / Fulgi de ovăz cu lapte și fructe proaspete

Fulgi de ovăz cu lapte și fructe proaspete

de la 1 an

Ingrediente

250 ml lapte

100 g fulgi de ovăz

½ linguriță scorțișoară

2 linguri miere

fructe proaspete, fructe uscate/nuci, semințe pentru servit

Mod de preparare

Pui laptele într-o cratiță cu fundul gros, adaugi o lingură de miere, scorțișoara și fulgii de ovăz. Fierbi fulgii, la foc mic, timp de 5 minute (până când cantitatea de lichid scade, dar nu de tot, astfel încât să obții un amestec cremos, ușor moale).

Torni compoziția pe o farfurie sau bol, adaugi o lingură cu miere și fructe proaspete sau uscate, nuci, semințe, după preferință. Desertul îl consumi imediat, altfel se usucă și se întărește.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.