Home / Copil / Timp liber / Un spectacol de neuitat

Un spectacol de neuitat

zurli

O MIE DE COPII AU STRIGAT DIN TOATĂ INIMA “VREAU PUPIC DE NOAPTE BUNĂ”
Gasca Zurli, cea mai iubită trupă de animație pentru copii din România a umplut cu fanii săi Palatul Național al copiilor din București.

O mie de copii și părinți au asistat la cel mai emoționant show Gasca Zurli produs vreodată. Spectacolul, care promovează educația prin zâmbet, joacă și iubire a provocat lacrimi de bucurie și fericire în rândurile publicului.

Cel mai emoționant moment a fost cel în care Fetița Zurli a interpretat Cântec pentru Maya, cântecul care le atrage atenția părinților la nevoile reale ale copiilor.

În aplauzele tuturor, a urcat pe scenă chiar Maya, fata Mirelei Retegan. Din dragostea pentru ea, Mirela a creat Gașca Zurli, care a devenit un fenomen național.

Iată câteva din impresiile părinților spectatori de ieri:

“ Sunteți oxigenul copiilor noștri, într-o lume atât de poluată. Cuvintele nu pot îmbrăca sentimentele trăite de pitici, cât și de noi, adulții totodata. Iar “Cântec pentru Maya” ar stârni un izvor și-n cea mai dură stâncă. Vă iubim și apreciem pentru munca depusă. “

“ Mi-ați renăscut în inimă amintirile copilăriei,mă hrănesc cântecele voastre,intru în esența cântecelor voastre,care îmi răscolesc amintiri plăcute din copilărie.”

“ În ultimii 2 ani am fost cam la toate spectacolele Zurli din București. Astăzi mi s-a parut cel mai reușit dintre toate.Ati strălucit cu toții și ne-ați transmis și nouă starea de bine. Mulțumim! “

“ Pentru noi Gașca Zurli nu este doar un spectacol…este medicament, terapie, este viață. Mi-a spus în puține cuvinte când am ajuns acasă că e Zâna Bună….și-a pus aripioarele, și-a luat bagheta și coronița și așa a suflat în lumânările de pe tort…a impresionat-o ziua de astăzi…De ziua ei Zâna Bună a luat-o de mânuță și a mers cu ea așa până la zona de autografe, a făcut o poza cu ea apoi i-a urat “La mulți ani”. Nici nu vă închipuiți fericirea din ochii ei și bucuria din inima mea. “
Spectacolul de la Palatul Copiilor a făcut parte din Turneul Național Vreau Pupic de Noapte Bună, turneu demarat acum o lună, în care Gasca Zurli ajunge în peste 30 de orașe din Romania cu 45 de spectacole.

Mai multe detalii despre turneu, găsiți aici:http://www.zurli.ro/vreau-pupic-de-noapte-buna/

About Viorica Rusu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.