Home / Copil / Supă-cremă verde

Supă-cremă verde

Ingrediente

1 ceapă potrivită

2 căței usturoi

2 linguri ulei de măsline

4 căni supă de pui

500 g broccoli

500 g sparanghel proaspăt

500 g spanac proaspăt curățat

sare

piper

semințe de susan negru

Mod de preparare

Într-o cratiță mare, încingi uleiul, adaugi ceapa și usturoiul tocate mărunt și le înăbuși. Adaugi supa, buchețelele de broccoli, sparanghelul curățat și lași să fiarbă acoperite cu capac timp de 15 minute.

Adaugi spanacul curățat și mai fierbi 2 minute. Dai supa deoparte, introduci un blender în ea și faci o cremă fină, după care o treci printr-o sită. Dacă crema este prea groasă, mai adaugi puțină supă de pui.

Condimentezi cu sare si piper. 

Servești supa caldă, garnisită cu semințe de susan. Mai poți adăuga și brânză feta.

Această rețetă este foarte bună și pentru diabetici!

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.