
Ingrediente
1 ceapă potrivită
2 căței usturoi
2 linguri ulei de măsline
4 căni supă de pui
500 g broccoli
500 g sparanghel proaspăt
500 g spanac proaspăt curățat
sare
piper
semințe de susan negru
Mod de preparare
Într-o cratiță mare, încingi uleiul, adaugi ceapa și usturoiul tocate mărunt și le înăbuși. Adaugi supa, buchețelele de broccoli, sparanghelul curățat și lași să fiarbă acoperite cu capac timp de 15 minute.
Adaugi spanacul curățat și mai fierbi 2 minute. Dai supa deoparte, introduci un blender în ea și faci o cremă fină, după care o treci printr-o sită. Dacă crema este prea groasă, mai adaugi puțină supă de pui.
Condimentezi cu sare si piper.
Servești supa caldă, garnisită cu semințe de susan. Mai poți adăuga și brânză feta.
Această rețetă este foarte bună și pentru diabetici!