Home / Bebelus / Retete / 7-12 luni / Supă-cremă de dovleac

Supă-cremă de dovleac

Ingrediente

500 g dovleac curățat de coajă și semințe
2 cartofi medii

2 morcovi mici

50 g țelină

1 ceapă medie

100 g unt

Mod de preparare

Cureți legumele, le tai cuburi mici și le pui la fiert în apă cât să le acopere împreună cu ceapa întreagă. Când legumele sunt moi, îndepărtezi ceapa, adaugi untul și pasezi cu blenderul până obții o supă fină.

Dacă supa este prea consistentă, o mai diluezi cu apă fierbinte până la consistența dorită. O poți servi și cu iaurt sau smântână deasupra.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.