Piure de fenicul - PapTot.ro - Sarcină, naştere, primul an de viaţă, îngrijirea şi educarea copiilor între 0-14 ani, viaţă de familie - Revista PapTot!

Home / Bebelus / Retete / 6 luni / Piure de fenicul

Piure de fenicul

                                                                               de la 6 luni

Ingrediente

150 g fenicul; ½  cartof (50 g); 1 linguriță unt nesărat

Mod de preparare

Alegi un bulb de fenicul mic, îl cureți de tulpină și îl speli. Îl tai fâșii și îl pui la fiert în apă clocotită, împreună cu cartoful curățat și tăiat cubulețe, timp de 15 minute.

Scurgi legumele, le pui în blender, adaugi untul și mixezi până obții un piure fin. Dacă piureul este prea gros, adaugi puțină apă plată.

Foto: Photoland/Profimedia

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.