Home / Viata de familie / Retete pentru toata familia / Aperitive / Omletă cu broccoli la cuptor

Omletă cu broccoli la cuptor

Ingrediente

500 g broccoli

4 ouă

200 g smântână

100 g cașcaval ras

sare

piper

Mod de preparare

Desfaci broccoli în buchețele, le speli și le pui în apă clocotită cu sare pentru 5-7 minute, după care le scurgi și le lași să se răcească.

Într-un castron bați ouăle cu un tel, adaugi sare și piper, după gust, și omogenizezi. Adaugi smântâna, cașcavalul dat pe răzătoarea mare și amesteci. La final, încorporezi buchețelele de broccoli și torni totul într-un vas termorezistent uns cu ulei.

Introduci vasul în cuptorul încins la 180°C pentru 30-40 de minute. Trebuie să se rumenească frumos deasupra.

Rețetă susținută de Asociația Educație pentru Suflet!

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.