Home / Copil / Limonadă de rubarbă

Limonadă de rubarbă

Ingrediente

6  ½ căni apă

200 g zahăr

5 tulpini de rubarbă

2 lămâi

cuburi de gheață

Mod de preparare

Pui într-o cratiță apa și zahărul și dai în clocot. Adaugi rubarba tăiată bucățele și fierbi 10 minute, după care torni totul într-o sită și lași să se scurgă 10 minute fără să storci rubarba.

Torni compotul într-o carafă, adaugi zeama de la o lămâie și o introduci în frigider pentru 4 ore. Dacă te grăbești o poți pune la congelator pentru o oră.

O servești cu felii de lămâie și cuburi de gheață.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.