Inele de ceapă pane

Ingrediente

1 ceapă mare

100 g făină

2 ouă

100 ml lapte

sare

piper

ulei pentru prăjit

pesmet

Mod de preparare

Cureți ceapa și o tai inele nu foarte subțiri și le desfaci.

Bați ouăle cu sare și piper, adaugi laptele și omogenizezi.

Treci inelele prin făină, prin amestecul de ou și la final prin pesmet. Le așezi pe o tavă, le lași să se odihnească 10 minute, după care le prăjești în baie de ulei încins. Le scoți cu o paletă pe prosoape absorbante și le servești cu un sos de iaurt cu usturoi, cu salată verde sau chiar cu aripioare de pui picante.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.