Home / Bebelus / Cu ochii digitali pe …bebe

Cu ochii digitali pe …bebe

camera 013

Nu-i așa că atunci când ai venit cu bebe de la maternitate, ai fost copleșită de o mulțime de întrebări, dileme și griji și ți-a fost teamă să-l lași singur: ei bine, nu există părinte care să nu fi trecut prin această etapă. Însă ai acum la îndemână un nou ajutor tehnologic prin care-ți poți supraveghea bebelușul chiar și de la serviciu.

Fie că trebuie să pleci pentru câteva ore de acasă, fie că te întorci la serviciu să lucrezi, te îngrijorezi numai la gândul că trebuie să-l lași pe bebe cu o altă persoană.  Ai acum la îndemână o soluție simplă prin care-l poți supraveghea pe cel mic de la distanța: vorbim de noua cameră de supraveghere EyeOn Baby de la DLink. Simplu de instalat, practic de utilizat, sigură și multifuncțională, noua cameră  funcționează fără fir,

Cum îl supraveghezi de la distanță

Această cameră are particularitatea de a putea fi accesată cu telefonul mobil.  Prin aplicația mydlink™, care poate fi descărcată gratuit și rapid pe Smarphone sau tabletă, îl poți urmări pe bebe de la distanță.  Prin această aplicație îl poți auzi pe bebe (dacă plânge, râde etc), dar poți să și comunici cu el. La fiecare zgomot apare pe ecran o notificare sub forma unei cifre. Aplicația îți trimite o notificare și dacă bebe are somnul agitat sau începe să se trezească.

camera 1

Ce funcții te ajută

  • Cu ajutorul camerei sau al aplicației poți să surprinzi cele mai frumoase momente din viața lui bebe și să nu ratezi nici un moment din evoluția lui. Însă ce are mai special această camera este că
  • Poți da zoom când îl verifici de la serviciu pe bebe și poți verifica astfel dacă respiră, doarme, plânge etc.
  • Camera are și un mod de funcționare pe timpul nopții: are o lumină difuză albăstruie care se aprinde automatic în momentul în care stingi lumina.
  • Temperatura este indicată pe ecranul telefonului când intri în aplicație. Poți configura un nivel de alertă dacă temperatura coboară sub 18° grade sau crește peste 25°. Un led rămâne verde cât timp temperatura este normală și devine roșu dacă este prea cald și albastru, dacă este prea frig.
  • Pentru a-l calma pe bebe poți pune cele 5 melodii specilae cu care este dotată camera. Butoanele + și – iti permit să reglezi nivelul sonor pe cameră și din aplicație.
  • Camera EyeOn Baby poate fi plasată în orice parte a camerei bebeluşului: poate fi alimentată cu energie prin cablul inclus, printr-un conector micro-USB sau orice alt tip de baterie USB portabilă.

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.