Home / Concursuri / Concurs Dragobetele rescrie etichetele!

Concurs Dragobetele rescrie etichetele!

Trăiești, iubești, te exprimi așa cum simți? Ȋn preajma Dragobetelor te invităm să participi la un CONCURS creat special pentru tine, cel sau cea care, ȋn numele iubirii, ȋndrăznești să ieși din tipare! Ne-am lăsat inspirați de curajul tinerilor din trecut de a-și manifesta de Dragobete dragostea ȋn ăzul tuturor, am redescoperit istoria acestei frumoase sărbători romȃnești a iubirii și am conchis că, fără ȋndoială cȃnd vine vorba de dragoste „Dragobetele rescrie etichetele”!
Povestește-ne și tu (ȋn cuvinte sau ȋn imagini) care a fost cea mai mare nebunie pe care ai făcut-o din iubire! Spune-ne despre cel mai surprinzător gest din partea persoanei iubite sau despre un plan frumos și ȋndrăzneț pe care ȋl construiești de ceva timp, dar pe care, poate, nu ai avut curajul să ȋl pui ȋn aplicare ȋncă, și intri automat ȋn concurs.
Cele mai frumoase, mai emoționante, mai originale 3 comentarii vor fi premiate cu 2 vouchere (pentru el și ea), ȋn valoare de cȃte 100 de lei fiecare, pentru magazinul online Hboutique.
Concursul se desfășoară ȋn perioada 24-26 februarie, iar cȃștigătorii vor fi anunțați pe 28 februarie.
Ȋnscrie-te acum aici: http://bit.ly/2mbr7fh! @Himalaya Herbal Healthcare Romania premiază nebunia ȋn dragoste!
Află mai multe detalii despre concurs și citește regulamentul aici. 
#HimalayaCredeInDragosteaFaraEtichete

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.