Chipsuri de dovlecei

Ingrediente

4 dovlecei potriviți, fără semințe

150 g făină

sare

Mod de preparare

Speli dovleceii, le tai capetele și îi tai felii subțiri. Îi presari cu puțină sare și îi lași 30 de minute, după care îi clătești cu apă rece și îi usuci cu prosoape de hârtie.

Tăvălești feliile de dovlecei prin făină și le lași să stea la frigider 15 minute. Prăjești rondelele de dovlecei într-o tigaie cu ulei foarte încins sau într-o friteusă, până când devin aurii.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.