Home / Shopping / Diverse / Campania ”Momente Împreună” oferă mese calde persoanelor defavorizate

Campania ”Momente Împreună” oferă mese calde persoanelor defavorizate

Momentele petrecute alături de familie sau prieteni în jurul mesei sunt unele dintre cele mai prețuite amintiri pentru fiecare dintre noi. Zâmbetul bunicii când își vede nepoții savurând cozonacul pregătit de ea, fericirea de pe chipul mamei când copiii mănâncă tot din farfurie sau glumele spuse de prietenii dragi strânși în jurul mesei sunt momente care rămân cu noi toată viața. Din păcate, mii de familii din România nu se pot bucura de asemenea momente, din cauza sărăciei și a condițiilor precare în care trăiesc. O masă caldă este cu adevărat un lux pentru ei.

Deoarece campania #MomenteÎmpreună, derulată pe parcursul anului de brandurile Pur și Somat, vorbește despre privilegiul și bucuria de a strânge oamenii dragi în jurul unei mese cu preparate gustoase, în perioada 1-30 decembrie are loc o campanie prin care vor fi donate peste 1.700 de mese calde (în valoare de 35.000 lei) către persoane și familii devaforizate din toată țara. Donația se va oferi în parteneriat cu Fundația Bucuria Darului, în cadrul proiectului „Cantina Mulțumesc”.

Campania ”Momente Împreună” te invită să fii parte din proiect și să contribui la bucuria unei mese calde pentru o persoană sau o familie mai puțin norocoasă! Cumpără orice produs Pur sau Somat în perioada 1-30 decembrie și compania va dona o masă caldă unei familii defavorizate, în cadrul proiectului „Cantina Mulțumesc”.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.