Home / Viata de familie / Activitati / Campania Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule a ajuns la final

Campania Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule a ajuns la final

Peste 1.000 de oameni implicați în cea mai inimoasă campanie. 1.000 de copii bolnavi de cancer care s-au bucurat de un 1 iunie altfel, cu cadouri și de mesaje de încurajare.

Peste 800 de oameni care au donat în cadrul strângerii de fonduri. 20 de vedete care au înregistrat mesaje pentru micuții din secțiile de oncopediatrie din țară. 4.000 de pungi cu daruri de la zurli și brandurile partenere.

7 spitale din România în care Gașca Zurli a ajuns în 3 zile, pentru a duce cadourile copiilor.

Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule este o campanie cu mult suflet, pornită din inima Mirelei Retegan.

Din nou, Tanti Prezentatoarea din Gașca Zurli,reușește să aducă laolaltă oameni buni și branduri frumoase , care fac împreuna lucruri ce schimbă România, totul întâmplându-se ntr-un timp record: 3 săptămâni.

În plină pandemie, Mirela, Gașca Zurli și toți cei implicați au reușit să facă un 1 Iunie mai vesel pentru 1000 de copii din secțiile de oncopediatrie din țară.

Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc! Aș vrea să spun de 1000 de ori mulțumesc în numele fiecărui copil pe care l-am bucurat, în numele fiecărui părinte care a fost copleșit de emoție, în numele fiecărui cadru medical care a zâmbit atunci când am ajuns în spitale. O mână de oameni, 1000 de suflete și un munte de bunătate au facut în 3 săptămâni să se învârtă Pământul cu bucurie., spune Mirela Retegan, inițiatoarea proiectului.

Prima ediție a campaniei a ajuns la final. Dorința Mirelei de a le face acestor copii ziua mai frumoasă de 1 iunie s-a îndeplinit, cu ajutorul tuturor celor care au ales să nu rămână indiferenți și să se implice. Când în jur oamenii tind să uite cum să zâmbească, Mirela Retegan face ce face și le reamintește cum să fie mai buni.

Link video YouTube  https://www.youtube.com/watch?v=d5XGR0bz_40

Foto  https://zurli.ro/noutati/campania-mesaje-de-iubire-pentru-copiii-cu-branule-a-ajuns-la-final-id3705.html

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.