Aperitiv din piept de pui - PapTot.ro - Sarcină, naştere, primul an de viaţă, îngrijirea şi educarea copiilor între 0-14 ani, viaţă de familie - Revista PapTot!

Home / Copil / Aperitiv din piept de pui

Aperitiv din piept de pui

Ingrediente

2 căței usturoi; 400 g piept de pui; 200 g mușchi de porc; 1 lingură amidon de cartofi; 80 ml lapte; sare; piper măcinat; mărar tocat și roșii cherry pentru garnitură

Mod de preparare
Toci pieptul de pui și îl amesteci cu usturoiul pisat. Tai mușchiul de porc tăiat cubulețe și îl adaugi în pieptul de pui tocat. Pui amidonul de cartofi și amesteci. Torni laptele, condimentezi cu sare și piper și omogenizezi compoziția.
Pui compoziția într-o pungă de plastic specială pentru tobă și o legi bine la capete.  Pui batonul într-o oală, acoperi cu apă și o așezi pe foc. În momentul în care dă în clocot, dai focul mic și lași să fiarbă o oră. Dacă scade apa pe timpul fierberii, mai adaugi.

Scoți batonul din apă, îl lași să se răcească bine, după care îl așezi pe un platoul, îl tai felii și decorezi cu mărar și roșii cherry.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.