Home / Sarcina luna de luna / Sanatate / SUPERCONCURS! – Poți câștiga un pachet de recoltare a celulelor stem în valoare de 3.393 €!

SUPERCONCURS! – Poți câștiga un pachet de recoltare a celulelor stem în valoare de 3.393 €!

 Compania Life Solutions, singurul reprezentant al băncii de celule stem nr. 1 din Germania, Vita 34, invită toate viitoarele mămici din România la tombola „Mămici cu burtici”, al cărui premiu este recoltarea și stocarea gratuită a celulelor stem ale bebelușului lor la cele mai înalte standarde de experiență și calitatea germană. Vita 34, cea mai mare bancă de celule stem din Germania, are cele mai multe acreditări și este singura astfel de instituție privată germană care dispune și de bancă publică. Cu ajutorul Life Solutions și Vita 34, toți părinții români care doresc să le ofere copiilor siguranța unei vieți sănătoase, o pot face recoltând la naștere celule stem din sânge și/sau țesutul ombilical și stocarea acestora în cea mai experimentată bancă de celule stem din Germania.

Până la data de 1 octombrie 2018, viitoarele mămici se pot înscrie în super tombola Life Solutions pe site-ul companiei, aici: lifesolutions.ro/concurs. Prin tragere la sorți, una dintre participante va câștiga pachetul de recoltare VitaPlusCord25, în valoare de 3393 euro.

Servicii incluse în pachetul de recoltare VitaPlusCord25, premiul acordat:

 

 • Kit recoltare sânge din cordonul ombilical și țesut ombilical
 • Recoltarea celulelor stem și a țesutului
 • Efectuarea transportului de către un curier autorizat de Agenția Națională de Transplant ( TNT și DHL)
 • Analizarea celulelor din sângele din cordomul ombilical și a țesutului și întocmirea raportului de stocare
 • Procesarea și stocarea sângelui din cordonul ombilical și a țesutului din cordonul ombilical
 • Analizarea (analize bacteriologice și virusologice) sângelui matern recoltat
 • RH și grupa sanguina a copilului
 • Suport pentru transplant în valoare de 100.000 euro
 • Asigurarea împotriva falimentului
 • Asigurarea transportului către orice centru de transplant din lume
 • Acces GRATUIT la banca publică Vita34

 

Câștigătoarea va primi ulterior certificatul Life Solutions care atestă stocarea. Kit-ul de recoltare Life Solutions este cel mai perfomant de pe piață avand autorizare TUV.

Acesta este al doilea concurs organizat de Life Solutions pe site-ul companiei. În perioada 8 martie – 8 iunie, compania a invitat viitoarele mămici să se înscrie într-o competiție care a oferit, la final, trei premii: pachete de recoltare a celulelor stem VitaPlus, în valoare de 3.393 euro, 1.700 euro, respctiv 1.200 euro.

Lăsați-vă grijile în banca de celule stem Vita 34 și bucurați-vă de viață! Mai multe informații despre Life Solutions puteți afla pe site-ul: www.lifesolutions.ro.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.