Home / Bebelus / Știi la ce sunt bune aparatele de aerosoli?

Știi la ce sunt bune aparatele de aerosoli?

aerosoli
Sezonul rece vine și cu o serie de infecții specifice, cum sunt răcelile, virozele și gripa, care-i afectează deopotrivă pe adulți și pe copii. Terapia cu aerosoli reprezintă o soluție eficientă și fără efecte secundare, atât pentru prevenirea, cât și pentru tratarea acestor afecțiuni pe lângă tratamentele medicamentoase convenționale. Aerosolii sunt recomandați în boli pulmonare (traheite, bronșite, bronșiolite, bronșiectazii, astm bronșic) și afecțiuni O.R.L. (sinuzite, rinofaringite, laringite, amigdalite) și prezintă avantajul că pot elimina în anumite cazuri tratamentele cu antibiotice. Terapia presupune inhalarea unor substanțe medicamentoase, pulverizate sub formă de vapori pentru ca acestea să poată ajunge în anumite regiuni de la nivelul zonei respiratorii superioare.
Aerosoli artificiali sunt produși prin folosirea aerului comprimat sau prin ultrasunete care dispersează fin, în microparticule, mediul lichid, respectiv medicamentul introdus în aparatul de aerosoli.
Aparatul cu ultrasunete Laica MD6026 este recomandat pentru terapia cu aerosoli la copii. Avantajul folosirii unei astfel de terapii constă în faptul că medicamentele sunt pulverizate în doze foarte mici direct în zonele afectate ale organismului. De aceea, spre deosebire de medicamentele administrate oral, cele din aparatul cu aerosoli își fac efectul direct, fără efecte adverse.
Pacientul trebuie sa învețe sub îndrumarea medicului să-și administreze în mod corect aceste medicamente și trebuie să utilizeze doar medicamentele recomandate de medic.

http://www.bebecarucior.ro/

About Viorica Rusu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.