Pastă de mazăre

Ingrediente

200 g mazăre la cutie

2 ceape albe tocate mărunt

1 lingură mentă verde tocată

1 lingură ulei de măsline

coaja rasă de la o lămâie

sare

piper

Mod de preparare

Încingi uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă, pui ceapa tocată mărunt și lași să se înmoaie puțin. Adaugi mazărea, 50 ml apă și lași până se înmoaie mazărea și scade apa.

Torni mazărea într-un blender, adaugi menta verde, sare și piper și mixezi până obții o cremă.

Servești pasta pe felii de pâine prăjită frecate cu usturoi și stropite cu ulei de măsline.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.