Home / Bebelus / Retete / 7-12 luni / Mămăligă cu lapte și brânză

Mămăligă cu lapte și brânză

de la 10 luni/2 porții

Ingrediente

250 ml lapte

100 ml apă

3 linguri mălai

3 linguri brânzică de vaci

1 linguriță unt

2 lingurițe smântână

Mod de preparare

Pui la fiert apa și laptele. Când începe să clocotească adaugi mălaiul în ploaie, amestecând constant cu un tel mic. Lași să fiarbă, la foc mic, circa 20 de minute.

Iei vasul cu mămăligă de pe foc, adaugi brânza, untul, smântâna și amesteci până se omogenizează. Lași să se răcorească. Mămăliga o servești la temperatura camerei. Este ideală pentru masa de seară.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.