Home / Copil / Kids Fashion Week, a 4-a ediție

Kids Fashion Week, a 4-a ediție

Asociația Culturală Dominium, în colaborare cu Avenue 48, vă invită la cea de-a patra ediţie a Festivalului de modă pentru copii și adolescenți, Kids Fashion Week, care se va desfăşura în perioada 21 – 22 decembrie 2019, începând cu orele 19:00, în cadrul Avenue 48 – cea mai mare sală de evenimente din București.

Evenimentul va aduce pe podium designeri români și branduri din industria de modă pentru copii și adolescenți și va fi prezentat de vedeta Diana Dumitrescu.

Cei prezenţi vor urmări ultimele trenduri în moda pentru copii, impuse de designeri şi branduri precum: Cătălin Botezatu, Clara Rotescu, Ambra Design, Nicoleta Negură, Princess Couture, Svetlana Karahan, Denis Predescu, Dorin Negrău. La acest eveniment, hair stylingul va fi asigurat de către specialiștii de la Milano Style care vor realiza și un show de coafuri special realizate pentru copii și adolescenți.

Evenimentul se va bucura de momente artistice oferite de către cântăreața Emilia Mușală, Corul de copii Bravissimo condus de dirijorul Daniel Jinga, Grupul de balet pentru copii și tineret al Operei Române.

Kids Fashion Week  este singurul festival de modă pentru copii și adolescenți  din România, recunoscut de Federația Română de Design Vestimentar și Accesorii, care timp de două zile va face din București, Capitala modei pentru copii.

În cadrul acestei ediții, organizatorii doresc să îmbine fashionul cu generozitatea astfel, o parte din încasări va fi donată Fundației Filantropice Metropolis și tratamentului copiilor cu sindromul Down și are menirea de a veni în întâmpinarea copiilor defavorizaţi, dorind să intensifice implicarea persoanelor publice, a companiilor precum si a organizatorilor de evenimente în viata copiilor defavorizați și a fundațiilor filantropice.

În organizarea acestui festival a fost implicat arhitectul Laurențiu Paicu, care va realiza designul catwalk-ului Kids Fashion Week 2019.

Astfel, toți iubitorii de fashion şi caritate sunt invitaţi să participe la Kids Fashion Week 2019, pe 21 – 22 decembrie 2019, de la orele 19:00.

Accesul la eveniment se va face pe bază de bilet achiziționat online de pe site-ul www.bilet.ro sau de la intrarea în Avenue 48, costul unui bilet fiind de 15 lei.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.