Home / Copil / Fusilli  cu dovleac și parmezan

Fusilli  cu dovleac și parmezan

Ingrediente

200 g paste fusilli

200 g dovleac curățat de semințe și coajă

40 g parmezan ras

50 g unt

½ linguriță cimbru uscat

sare

piper

Mod de preparare

Dovleacul curățat de coajă și semințe îl tai cubulețe și îl fierbi în apă clocotită până se înmoaie, dar nu foarte tare, după care îl scurgi.

Separat, fierbi pastele în apă clocotită cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj, după care se scurg.

Într-o tigaie mai adâncă topești untul, pui pastele și amesteci. Adaugi cubulețele de dovleac, cimbrul, puțină sare și piper și amesteci. Servești pastele calde, presărate cu parmezan.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.