
Ingrediente
100 g făină
30 g pudră de cacao
20 g zahăr
1 linguriță esență de rom
2 ouă
30 g unt
260 ml lapte
cremă de ciocolată
banane
zahăr pudră
Mod de preparare
Topești untul și îl lași să se răcească. Cerni făina cu pudra de cacao într-un bol și o amesteci cu zahărul tos. Faci o gaură în mijloc și adaugi în ea untul topit, ouăle bătute ușor, esența de rom și amesteci cu un tel, adăugând treptat laptele. Trebuie să obții un aluat neted și omogen. Dai vasul la frigider pentru 2 ore.
Încingi o tigaie de clătite foarte bine și o ungi cu un șervețel îmbibat în ulei. Prăjești clătitele pe ambele părți și le stivuiești pe o farfurie.
Le ungi cu cremă de ciocolată, pui câteva felii de banane, împăturești marginile și le rulezi. Le așezi pe un platou, le presari cu zahăr pudră și le decorezi cu ciocolată topită.