Home / Copil / Când pașii de dans te conduc pe cele mai înalte culmi ale succesului!

Când pașii de dans te conduc pe cele mai înalte culmi ale succesului!

Ce afirmație plina de adevar, cata dragoste trebuie sa existe in sufletul si inima copilasului care cere cu atat de multa ardoare sa paseasca in lumea dansului. Dar cum bratele calde ale antrenorului sunt mereu deschise, negresit se nasc legaturi pe vecie. Legaturi care vor calauzi pasii timizi si ochii plini de entuziasm. Suntem pregatiti sa formam generatii si sa conturam cat mai frumos un viitor plin de optimism si curaj.

Cine ne-a pasit pragul ,,casutelor’ , stie cat de mult ne implicam in modelarea cursantilor, investim in cunostinte si aplicam mereu diferite metode noi care sunt potrivite si adaptate fiecarei tipologii, rezultatul fiind mereu unul pozitiv.

Pentru a va detalia cat mai bine si a va exemplifica putin din activitatea noastra o sa va descriu cat de frumos a decurs cea mai frumoasa luna din an, luna DECEMBRIE.

Cand ma gandesc la saptamanile ce au trecut, imi dau lacrimile. Anul acesta am reusit sa avem atat de multe evenimente in scop caritabil si sa aducem sute de zambete pe chipul celor mai putin norocosi. Propun sa incepem cu ziua de 1 Decembrie cand in ambele sedii am sarbatorit ziua Nationala cu mancare traditionala. Si cum suntem mereu plini de idei, am hotarat sa gatim in casa, iar fiecare dintre colegi sa aduca ce ii place sa manance. Cata mancare gustoasa am servit!!! Delicioase! Gustul de ,,acasa” s-a regasit in micul nostru buffet. Completat de zambete si voie buna, am incheiat ziua cu inima plina. Dar nu este tot! Cursantii impreuna cu instructorii au incins hora chiar in receptie. Toata lumea filma si se distra. Am incheiat ziua cu impodobirea bradului si o sedinta foto care sa ne aduca aminte de toate aceste frumoase momente.

In zilele ce au urmat, am avut mult iubitul atelier si anume ,, Atelierul lui Mos Nicolae”, unde cei mici au avut activitati tip lucru manual si la final Mosul i-a premiat. Distractia a fost la cote maxime, pozele pline de zambete este dovada ca ne-am facut treaba cum nu se poate mai bine.

In sediul din Veranda colegii au luat parte la campania sustinuta de Mall Veranda, campanie ce avea ca scop colectarea de incaltaminte pentru copilasi de Mos Nicolae. Sa va povestim ca am strans peste 100 de perechi? Efectiv nu ne venea sa credem cat de mult s-au implicat parintii alaturi de copii.  Ne inclinam in fata lor si le multumim! Drept rasplata pentru frumosul gest, au primit recompensa vouchere pentru Veranda Mall.

In paralel, in salile de curs decurgeau orele deschise dar si Secret Santa, activitati indragite de toata lumea. Receptia arata ca Laponia, cadouri peste tot! Un vibe atat de frumos!

Spre finalul lunii, am organizat un alt proiect, care a avut ca scop strangerea unei cutii plina de suprize pentru copilasii la care nu ajunge Mos Craciun.  Anul acesta am colaborat cu Asociația Lift for Better pentru a face câțiva copii fericiți – cu ajutorul parintilor  am strâns foarte multe cadouri și am fost complet uimiți de câți dintre ei  au îmbrățișat această inițiativă. Nu ne rămâne decât să le mulțumim și să ii apreciem pentru cele mai frumoase fapte.

Cadourile au ajuns la copiii din complexul Spiridon și centrul Lizuca, unde Ana și Mădălina au întâlnit copii cuminți, bucuroși și recunoscători pentru fiecare cadou în parte. O alta parte din cadouri au ajuns in Valea Plopului la parintele care are in grija peste 100 de copiii, aici am avut sprijin de nadejde pe prietenele noastre de la Asociatia ,, Better for life”.

Iar ca sa incheiem seria activitatilor din luna Decembrie, mentionam si participarea la Gala  organizata de Asociatia ,, Better for life’’, unde am dansat in scop caritabil, iar copilasii au fost rasplatiti cu dulciuri.

Petrecerea angajatilor si Secret Santa au inchis seria activitatilor si au deschis  usa catre cateva zile de odihna bine meritate!

Acum ne credeti ca avem inima uriasa? Au fost multe si frumoase, dar cel mai important este ca suntem in aceeasi formula uniti si plini de idei noi!

Anul 2024 il intampinam cu mult entuziasm, optimism si multe activitati supriza!

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.