Home / Copil / Budincă de paste cu șuncă

Budincă de paste cu șuncă

Ingrediente

300 g spaghete
300 g șuncă de pui sau curcan

250 g brânză telemea sărată
150 g cașcaval
5 ouă
5 linguri smântână
sare
piper

Mod de prepare

Fierbi spaghetele în apă clocotită cu sare conform indicațiilor de pe ambalaj. Le scurgi, le clătești și le scurgi.

Tai șunca cuburi, brânza o dai pe răzătoarea mare sau o sfărâmi dacă este mai moale și cașcavalul îl dai pe răzătoarea mare.

Pui spaghetele într-un castron mai mare, adaugi șunca, brânza, jumătate din cașcaval, ouăle bătute, smântâna, sare și piper și amesteci.

Torni amestecul într-un vas termorezistent uns cu unt, presari deasupra restul de cașcaval ras și îl introduci în cuptorul încins pentru 45 de minute, până se rumenește frumos deasupra.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.