Home / Bebelus / Retete / 7-12 luni / Budincă de măr cu morcov

Budincă de măr cu morcov

de la 8 luni

Ingrediente

1 măr

1 morcov mediu
1 gălbenuș

2 linguri brânzică de vaci preparată în casă

½ linguriță unt

puțină scorțișoară

Mod de preparare

Cureți mărul și morcovul de coajă, le speli foarte bine și le tai cubulețe. Le pui într-o crăticioară, le acoperi cu apă și le fierbi până se înmoaie, după care le scurgi și le pui în blender. Mixezi până când obții un piure fin.

Pui piureul într-un castronel, adaugi gălbenușul, brânza de vaci și foarte puțină scorțișoară și omogenizezi.

Pui crema obținută într-un vas mic termorezistent uns cu unt și-l introduci în cuptorul încins pentru 20 de minute. Lași budinca să se răcească și o servești lui bebe.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.