Home / Copil / Supă Saint Germain

Supă Saint Germain

Ingrediente

2 cepe

50 g unt

5 căni de 250 ml cu supă de pui

2 cartofi medii

600 g mazăre

2 salate crețe

1 legătură pătrunjel verde

125 g smântână de gătit  15%

crutoane pentru servit

sare

Mod de preparare

Așezi o cratiță mai mare cu untul pe foc, pui ceapa tocată și lași până se înmoaie. Adaugi supa și cartofii tăiați cuburi și lași să fiarbă până când cartofii se înmoaie, circa 20 de minute.

Adaugi în cratiță mazărea decongelată, salata  și mai lași să fiarbă 5 minute, după care oprești focul.

Adaugi pătrunjelul verde în supă, introduci blenderul și mixezi până obții o cremă fină. O treci printr-o sită și la final pui smântâna de gătit și condimentezi cu sare.

Servești supa caldă, cu crutoane și pătrunjel verde deasupra.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.