Supă-cremă de dovlecel - PapTot.ro - Sarcină, naştere, primul an de viaţă, îngrijirea şi educarea copiilor între 0-14 ani, viaţă de familie - Revista PapTot!

Home / Bebelus / Retete / 6 luni / Supă-cremă de dovlecel

Supă-cremă de dovlecel

Ingrediente

150 g dovlecel; 50 g păstârnac;  50 g cartof; 1 linguriță ulei de măsline; 50 ml lapte formulă

Mod de preparare

Speli legumele foarte bine, le cureți de coajă și le speli din nou. Tai dovlecelul felii, păstârnacul și cartoful cuburi, le așezi într-o crăticioară, le acoperi cu apă și le pui la fiert. Le lași să fiarbă, la foc mic, până când se înmoaie.

Scurgi legumele, le pui în blender și mixezi până când obții un piure fin. Adaugi laptele formula, uleiul de măsline, puțină apă plată și mixezi. Poți servi supa în biberon dacă este mai lichidă sau cu lingurița dacă este mai groasă.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.