Home / Copil / Supă-cremă de ardei copt și mascarpone

Supă-cremă de ardei copt și mascarpone

Ingrediente

6 ardei mari roșii sau capia

1 cățel mai mare de usturoi

600 ml supă de legume

4 picături sos Tabasco

2 linguri cu vârf cu mascarpone

sare

piper

Mod de preparare

Mai întâi coci ardeii pe un grătar sau în cuptor. Când sunt gata, îi pui în apă, îi lași 10 minute, după care îi cureți de coajă și de semințe. De asemenea, îi poți acoperi doar cu folie alimentară, fără să-i pui în apă. Pui ardeii tăiați fâșii în supa fierbinte și lași să dea în câteva clocote. Introduci blenderul în supă, adaugi mascarpone, sosul Tabasco, usturoiul tocat și blendezi până obții o supă-cremă fină. Condimentezi cu sare și piper și o poți servi, alături de o felie de pâine proaspătă și smântână dacă dorești.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.