Ingrediente
250 g piept de pui
½ linguriţă rozmarin uscat
4 chifle mici de hamburgeri
1 roșie
½ ardei gras verde
¼ salată verde
2 linguri muștar dulce
1 ceapă albă mică
sare
Mod de preparare
Speli carnea de pui și o tai în patru bucăţi. Pui folie alimentară deasupra fiecărei bucăţi şi le baţi uşor cu ciocanul de şniţele. Le condimentezi cu puţină sare şi rozmarin, le frigi pe un grill încins şi le păstrezi la cald.
Speli roşia şi o tai în patru felii. Cureţi ardeiul gras de seminţe şi nervuri, îl speli şi îl tai în patru bucăţi. Speli salata verde şi o usuci cu prosoape absorbante.
Tai chiflele în două pe orizontală, aşezi pe partea de jos o frunză de salată, pui o bucată de carne, acoperi cu câte o felie de roşie, o bucată de ardei gras, rodele de ceapă și puţin muştar. Acoperi cu jumătatea de chiflă rămasă şi le serveşti sandviciurile copiilor.
Foto: Photoland/Profimedia