Home / Viata de familie / Retete pentru toata familia / Aperitive / Salată de vită cu fasole

Salată de vită cu fasole

Ingrediente
400 g carne de vită; sare; 5 felii de pâine; 250 g fasole roșie din conservă; 2 castraveți potriviți murați; 2 morcovi potriviți fierți; 250 g maioneză făcută în casă.
PENTRU DECOR: 2 ouă fierte tari; 1 morcov fiert; frunze de pătrunjel verde

Mod de preparare
Speli carnea de vită și o pui la fiert în apă cu puțină sare. O lași să fiarbă până se înmoaie, după care o scoți și o dai să se răcească. Tai pâinea cubulețe, le așezi pe o tavă cu hârtie de copt și le introduci în cuptorul încis până se rumenesc.

Tai carnea de vită fiartă cubulețe și o pui într-un castron. Adaugi castraveții și morcovii tăiați cubulețe, fasolea roșie clătită și scursă bine, crutoane, maioneza, sare și amesteci.
Pui salata într-un bol și o ornezi cu gălbenuș ras, floricele făcute din albuș și morcov (ca în imagine) și frunze de pătrunjel verde.
Foto: Photoland/Profimedia

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.