Home / Copil / Salată de cușcuș cu ridichi

Salată de cușcuș cu ridichi

Ingrediente

200 g cușcuș

100 g roșii cherry

câteva fire de susai

1 legătură ridichi

1 ceapă roșie

1 ceapă albă

8 linguri ulei de măsline

200 ml supă de pui sau de legume

Mod de preparare

Pui cușcușul într-un bol, torni peste el supa clocotită, amesteci și lași vasul acoperit circa 10 minute, după care cu o furculiță îl aerezi.

Între timp, speli ridichile, roșiile și ceapa. Tai ceapa solzișori, roșiile jumătate și ridichile felii. Împarți cușcușul în 4 boluri mai mici, așezi deasupra și legumele și stropești totul cu ulei de măsline. Amesteci în momentul în care servești salata.

Foto: Photoland/Profimedia

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.