Ingrediente
300 g aluat de patiserie; 100 g șuncă; 100 g roșii uscate; 4 felii de bacon slab; 500 g roșii cherry; 250 g mozzarella; 1 lingură ierburi de Provance; 5 ouă; sare; piper;
1 linguriță oregano
Mod de preparare
Întinzi aluatul de patiserie într-o foaie dreptunghiulară și o așezi pe o tavă mică înj care ai pus hârtie de copt. O înțepi din loc în loc cu o furculiță și o introduci în cuptorul încins pentru 8 minute, la foc mai mare.
Scoți tava din cuptor, așezi deasupra blatului roșiile uscate, șunca tăiată fâșii subțiri, roșiile cherry și mozzarella tăiată felii. Presari ierburile de Provance și torni printre roșii, cât poți de uniform, ouăle bătute. Condimentezi totul cu sare și piper, după gust, presari oregano și introduci tava în cuptorul preîncălzit până când ouăle se întăresc. Pui baconul tăiat felii subțiri și mai introduci la cuptor pentru maximum 10 minute.
Rețetă susținută de Asociația de Educație pentru Suflet!
Foto: Photoland/Profimedia