Home / Copil / Penne cu spanac și dovleac

Penne cu spanac și dovleac

Ingrediente

250 g paste penne

1 cană spanac fiert și scurs

100 g dovleac curățat

150 ml smântână

100 g cașcaval

50 g unt

sare

piper

Mod de preparare

Mai întâi dai pe răzătoarea mare cașcavalul și dovleacul și toci mărunt spanacul.

Fierbi pastele conform indicațiilor de pe ambalaj, le scurgi și le lași să se răcorească.

Când pastele s-au răcorit, adaugi peste ele cașcavalul și dovleacul, smântâna, spanacul, sare și piper. Amesteci totul foarte bine și răstorni compoziția într-un vas termorezistent uns jumătate din unt. Netezești compoziția și pui deasupra restul de unt.

Introduci vasul în cuptorul încins la 200°C pentru 30 de minute. Servești pastele fierbinți.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.