Home / Evenimente Paptot / PAP TOT TE AȘTEAPTĂ AZI LA DISTRACȚIE

PAP TOT TE AȘTEAPTĂ AZI LA DISTRACȚIE

300_7372
Revista Pap tot! vă invită la evenimentul “Dăruim împreună!” astăzi, 18 decembrie, la restaurantul Entre Aromas ( în Sky Tower, aflat chiar lângă Mall Promenada), la orele 18.00.

Cu invitații noștri speciali, experții de la Aqua Carpatica și dr. Valeria Herdea, medic de familie, vom vorbi despre beneficiile apei minerale.

Copiii se vor distra cu trupa de animatie New Feeria si vor avea parte de un atelier de creație foarte dulce: vor decora împreună cu echipa revistei PAP TOT globulețe din turtă dulce.

Te invităm de asemenea să fii Moș Crăciun pentru o zi și să aduci cărți, jucării sau alimente pentru Centrul de zi Ana si copiii.
Trimite acum un email cu numele tău, nr. telefon și prietena cu care vii pe isabela.mihalcea@paptot.ro pentru a participa la evenimentul nostru.

Te așteptăm cu drag!

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

2 comments

  1. MULTUMIM doamnelor atit de dedicate in organizarea evenimentului! Copiii s-au simtit foarte bine! S-au distrat, au ramas cu amintiri placute. Iar noi, parintii, adultii am inteles mai bine rostul consumului de apa incepind cu prima clipa a puiului nostru de omulet….si pentru mamici si pentru copii si …pentru ….noi – toti! SARBATORI FRUMOASE alaturi de cei dragi! AN NOU cu SANATATE, BUCURII, REUSITE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.