Home / Viata de familie / Retete pentru toata familia / Deserturi / Mousse rapid de ciocolată

Mousse rapid de ciocolată

Ingrediente

3 albușuri

100 g ciocolată cu lapte, neagră

fulgi de ciocolată pentru decor

Mod de preparare

Mai întâi topești ciocolata pe baie de aburi. Pe măsură ce ciocolata se topește, într-un castron bați albușurile spumă tare.

Când ciocolata este topită, o iei de pe aburi și adaugi albușurile bătute spumă (de 3 ori) și amestecați ușor.

După ce compoziția este gata, îl pui într-un vas și îl introduci în frigider pentru circa 40 de minute. Decorezi cu fulgi de ciocolată și îl servești.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.