Home / Copil / Panna cotta cu cremă de castane și cafea

Panna cotta cu cremă de castane și cafea

Ingrediente

400 ml smântână

100 g cremă de castane

2 foi gelatină

2 linguri cafea tare preparată

50 g zahăr

sos de ciocolată pentru servit

Mod de preparare

Pui apă rece într-un bol și adaugi foile de gelatină.

Într-un castron pui smântâna, cafeaua, în care ai dizolvat zahărul în prealabil, și crema de castane și mixezi cu un mixer.

Storci foile de gelatină și amesteci foarte bine. Pui crema în boluri și le introduci în frigider pentru cel puțin 5 ore.

Desfaci panna cotta cu un cuțit pe margini, le răstorni pe farfurii și le decorezi cu sos de ciocolată.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.