Home / Copil / Sanatate / Mentat de la Himalaya – tonic cerebral natural

Mentat de la Himalaya – tonic cerebral natural

Mentat 300x250
Mentat, tonicul cerebral natural de la Himalaya asigură o bună funcţionare a sistemului nervos atât la copii, cât şi la adulţi, fără să determine agitaţie, insomnie sau alte reacţii adverse.
Deficienţele de memorie, atenţie şi concentrare sunt probleme frecvente cu care ne confruntăm indiferent de vârstă şi la baza cărora stau factori psihologici sau emoţionali, stresul, oboseala şi surmenajul şi care scad semnificativ randamentul efortului depus. Copiii şi adolescenţii se confruntă cu astfel de probleme, în special în perioadele de examene, concursuri, eforturi intelectuale intense sau perioadele când nivelul stresului depăşeşte limita de efect pozitiv. La persoanele în vârstă, capacitatea normală de funcţionare a creierului poate fi afectată de diferite afecţiuni sau situaţii care pot conduce de la degradarea memoriei şi scăderea atenţiei, la demenţă sau senilitate.

Ce efecte benefice are

Mentat este un remediu din extracte vegetale, ce scade emotivitatea legată de examen, uşurează asimilarea cunoştinţelor noi, creşte capacitatea de concentrare, îmbunătăţeşte atenţia şi memoria, înlătura oboseală, epuizarea psihică şi insomnia şi oferă relaxarea necesară pentru un somn odihnitor. Mentat poate fi de un real ajutor pentru copiii care nu se pot concentra la şcoală, copii cu diverse probleme comportamentale, dar şi pentru persoanele în vârstă că şi adjudvant în Parkinson, Alzheimer şi epilepsie, în recuperarea post accidente vasculare cerebrale, în depresie şi anxietate.

Ce conține și cum se administrează

Mentat conţine o combinaţie de plante recunoscute din cele mai vechi timpuri pentru puterea de a îmbunătăţi funcţiile nervoase: Bacopa monnieri (Isop de apă) ce este un tonic eficient al sistemului nervos, Withania somniferă (Ginseng indian) care în doze mici este folosit în tratarea anxietăţii, iar în doze mari induce somnul şi Centella asiatică ce îmbunătăţeşte circulaţia capilară la nivel cerebral. Pentru un efect optim, Mentat se utilizează în cure lungi de minim 3 luni, în doze de 1 tabletă de 2 ori/zi la copii, respectiv 2 tablete de 2 ori/zi la adulţi.
Produsul este distribuit de compania Prisum Internaţional Trading, ce deţine dreptul de distribuitor pe piaţă românească a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare şi produse cosmetice (adulţi şi copii). Pentru mai multe informaţii despre produsele şi serviciile Prisum Internaţional, va rugăm să vizitaţi: www.prisum.ro, www.himalayaherbals.ro şi pagină de Facebook Himalaya Herbal Healthcare România.

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.