Home / Viata de familie / Activitati / LEGO Chima vine la Afi Cotroceni

LEGO Chima vine la Afi Cotroceni

LEGO CHIMA

AFI Palace Cotroceni îi aşteaptă pe cei mici la primul eveniment de construcţie LEGO® Chima din România. Acesta se va desfăşura în perioadele 29–31 august şi 6-7 septembrie 2014.

Prin cadrul acestui eveniment, lumea fantastica din mult iubitul serial LEGO pentru TV „Legendele din Chima” este adusă mai aproape de cei mici.

Toţi copiii care vor vor trece pragul AFI Palace Cotroceni in următoarele două weekend-uri, vor putea construi ţinutul de foc şi gheaţă din Legendele din Chima, iar cei mici cu vârsta de până la 5 ani se vor putea distra în piscina creativităţii LEGO® DUPLO. Mai mult decât atât, fetiţele vor putea realiza construcţii din cele mai noi seturi de la LEGO® FRIENDS.

În plus, cei mici vor intra automat în competiţia LEGO® Chima şi vor putea câştiga premii instant. Evenimentul va avea loc lângă patinoar şi se va desfăşura în intervalul 12:00-20:00.

 

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.