Home / Viata de familie / Activitati / Alege recipiente de calitate pentru păstrarea alimentelor

Alege recipiente de calitate pentru păstrarea alimentelor

Allegra - culoare si eleganta -păstrare, servire transport
Produsele Tupperware® sunt destinate păstrarii, preparării, congelării, transportului și servirii preparatelor, garantând prospețimea alimentelor, unul dintre cele mai importante obiective ale Tupperware®. De-a lungul timpului, compania a creat produse inteligente care simplifică viața, oferindu-i consumatorului posibilitatea să economisească timp și bani.

Produsele Tupperware® sunt menite să diminueze cantitatea de deșeuri, protejează mediul înconjurător și sunt concepute să reziste o viață și chiar mai mult, cunoscut fiind faptul că se moștenesc din generație în generație. Dincolo de ingeniozitatea produselor, de știința și tehnica ce se află în spatele acestora, Tupperware® înseamnă oameni și acest lucru nu s-a schimbat nici în această eră modernă, în care tehnologia și mediul virtual par să ne ocupe tot timpul.

Succesul constant de-a lungul anilor al produselor Tupperware®, cât și planurile de viitor ale companiei, se sprijină pe trei elemente de bază: produsul, prezentarea și omul – deoarece omul dă viață produselor Tupperware. Tupperware® a lansat conceptul de vânzare prin party, un model de succes urmat ulterior de numeroase companii de vânzări directe. Party-ul Tupperware® reprezintă o șansă de a te întâlni cu familia, prietenii, vecinii, colegii si de a petrece momente de calitate alături de ei, descoperind un mod distractiv de a găti împreună.

 

 

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.