Home / Copil / Iarina Popescu lansează piesa „Mulțumesc!”

Iarina Popescu lansează piesa „Mulțumesc!”

Iarina Popescu

 IARINA POPESCU este un copil care la doar 9 ani, se poate lăuda deja cu „carieră” artistică: a jucat în două spectacole la Opera Comică pentru Copii (Sunetul Muzici și Madagascar), a reprezentat România la prestigiosul festival de muzică de la San Remo Junior 2022, deține câteva premii muzicale importante premii, iar astăzi își arată recunoștința pentru toți cei care au susținut-o cu piesa „Mulțumesc”.

Piesa „Mulțumesc!”, pe care Iarina o lansează zilele acestea este chiar despre ea, declară artista, „așa sunt eu, colorată, veselă și optimistă. Îmi place să văd lucrurile bune în orice”, recunoaște ea. Autorul piesei este Bogdan Negroiu, solistul trupei El Negro, iar clipul a fost în întregime produs de LunaTech Sound.

„Mă simt tare bucuroasă și norocoasă; când mă uit la premiile mele îmi dau seama că pregătirea și munca depusă merită din plin” declară mica vedetă cu ochi scânteietori. Cu tot efortul depus zilnic, însă, Iarina găsește timp să fie copil: „îmi place tare mult să ies în parc, să înot, să dansez, să skiez, să mă joc cu prietenele mele, să facem scenete sau videoclipuri ale unor piese muzicale”. Ba chiar se joacă încă cu păpușile, recunoaște ea. Asta când nu cântă la pian, sau dansează, desenează și citește cărți în engleză sau română, și le face pe toate cu bucurie și entuziasm.

Ca orice copil, are formații muzicale preferate: „am două formații care îmi plac foarte mult, Black Pink și BTS. De la Black Pink îmi place de ROSE, pentru felul în care cântă și dansează în același timp”, spune Iarina, declarând că i-ar plăcea chiar să cânte alături de Rose dacă i s-ar ivi vreodată ocazia. Și poate chiar o va face, pentru că Iarinei nimic nu-i pare imposibil de atins.

A filmat și un clip în care putem vedea atât persoane dragi Iarinei, cât și oameni simpli, de pe stradă, pe care artista i-a molipsit cu energia ei: „Le mulțumesc celor care au acceptat să danseze cu mine, să se bucure și să uite că au treburi sau se grăbesc. În clip am și oaspeți, oameni tare importanți pentru mine… tata, fratele meu Cezar, Teo – profesoara mea de canto, w.Aria, Alessia colegele mele de LunaTech Sound, și nu numai. A fost acolo și mama, dar ea a stat în spate,” a mai declarat micuța artistă.

O puteti asculta aici

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.