Home / Viata de familie / Retete pentru toata familia / Aperitive / Gofre cu telemea și dovlecel

Gofre cu telemea și dovlecel

Ingrediente

2 ouă 

300 ml kefir

1 dovlecel mediu

150 g făină

1 linguriță cu vârf praf de copt

100 g telemea rasă

Mod de preparare

 Amesteci făina cu praful de copt. Speli dovlecelul, îl dai pe răzătoarea mare, după care îl storci foarte bine.

Bați ouăle bine, adaugi kefirul, telemeaua rasă, dovlecelul și amesteci. Adaugi făina cu praful de copt și omogenizezi.

Torni compoziție cu un polonic în forma de gofre și lași până se rumenesc.

Dacă nu ai un aparat de gofre le poți face într-o tigaie antiaderentă, ca pe pancakes.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.