Home / Copil / Experimente captivante, de 1 Iunie, la București Mall Vitan

Experimente captivante, de 1 Iunie, la București Mall Vitan

Prichindeii fascinați de misterele științei sunt așteptați pe 1 iunie în Bucuresti Mall – Vitan! În intervalul 16:00 -18:00,  Profesorul Trasnit îi va întâmpina cu experimente uimitoare, în laboratorul său mobil: experimente cu gheață uscată, cu sticlă zdrobită, cu ceață misterioasă, vulcanul rece, explozii de gheață, levitație și multe alte surprize! Savanții juniori vor putea învăța diverse concepte științifice prin joacă, supravegheați îndeaproape de Profesor.

După experimentele științifice, joaca de 1 iunie poate continua cu o plimbare de neuitat în caruselul magic instalat în zona centrală a mall-ului, sub cupolă. Caruselul se adresează atât celor mari, cât și celor mici,  și este gata să îi reamintească oricui de copilărie și de poveștile acesteia.

Micuții vor putea descoperi pe tot parcursul zilei și alte activități special pregătite de magazinele mallului. Participarea este gratuită.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.