Home / Bebelus / Retete / 7-12 luni / Dovlecei cu brânzică la cuptor

Dovlecei cu brânzică la cuptor

de la 10 luni

Ingrediente

2 dovlecei tineri

150 g caș de vacă

4-5 fire de mărar

2 gălbenușuri de ou

Mod de preparare

Speli bine dovleceii, le tai capătul cu coada și apoi în două, pe lung. Scoți miezul cu o lingură și îl pasezi cu o furculiță. Dai cașul pe răzătoare, tai mărunt mărarul bine spălat și le amesteci cu miezul de dovlecel fărâmițat și cu gălbenușul de ou. Umpli dovleceii cu compoziția de caș, îi așezi pe o tavă, torni puțină apă și îi dai la cuptor pentru 30 de minute.

Poți înlocui cașul cu orez integral, bine spălat și fiert în prealabil.

Rețetă susținută de Asociația Educație pentru Suflet!

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.