Home / Bebelus / Retete / 7-12 luni / Cușcuș cu dovlecel și cartof dulce

Cușcuș cu dovlecel și cartof dulce

de la 11 luni/2 porții

Ingrediente
150 g roșii tăiate cuburi în bulion preparat în casă; 75 g cușcuș; 75 g cartof dulce; 50 g dovlecel; 1 lingură ulei de măsline
Mod de preparare
Cureți cartoful și dovlecelul de coajă, îi speli și îi tai cubulețe. Îi așezi într-un vas termorezistent, îi stropești cu uleiul de măsline, îi amesteci și îi introduci în cuptorul încins la 220ºC pentru 30 de minute. Îi pasezi ușor.

Pregătești cușcușul conform indicațiilor de pe ambalaj. Adaugi peste el cartoful, dovlecelul, roșiile și amesteci bine. Mai puteți adăuga și cubulețe de ardei gras.

 

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.