Home / Copil / Concerte pentru bebeluși

Concerte pentru bebeluși

Ludiceea și grupul portughez Musicalmente invită bebelușii din București să li se alăture pentru o serie de 12 concerte interactive de familie făcută special pentru ei.

Liderul grupului Musicalmente, Paulo Lameiro este un pioner în producția concertelor pentru copii, în scopul de a o oferi o experiență artistică bogată împărtășită între artiști, părinți și copii. A pus bazele proiectului „Concerte pentru bebeluşi”, care aduce muzicieni în săli de concerte accesibile bebelușilor, pentru că vrea să profite de hipersensibilitatea lor fată de lumea sunetelor, de capacitatea lor de a capta lumea înconjurătoare ca pe un nou permanent.

Paulo Lameiro a încălcat regulă conform căreia concertele sunt complet interzise copiilor mici în scutece.

Într-o formulă de șapte artiști – cântăreți, instrumentiști și dansatori, grupul Musicalmente vine cu un program construit în jurul muzicii clasice și condimentat cu improvizații vocal-instrumentale născute din colaborarea artiștilor cu întreagă audiență. Mozart e pregătit să fie transpus pe ukulele și acordeon, să fie interpretat pe buzele prichindeilor. Vor fi 45 de minute de legătură muzicală și emotională pură între părinți și bebeluși!

“Concerte pentru bebeluși” au loc pe 28, 29, 30 noiembrie și 1 decembrie la World Trade Center București, Sala New York.

Program:

28 noiembrie: Concert I: ora 10:00, Concert II: ora 11:45, Concert III: ora 15:00

29 noiembrie:  Concert I: ora 10:00, Concert II: ora 11:45, Concert III: ora 15:00

30 noiembrie: Concert I: ora 10:00, Concert II: ora 11:45, Concert III: ora 15:00

01 decembrie Concert I: ora 10:00, Concert II: ora 11:45, Concert III: ora 15:00

Durata unui concert este de 45 de minute.

Accesul se face cu 30 de minute înainte de începerea concertului.

Bilete:

Pentru „Concerte pentru bebeluși”  sunt în vânzare 3 tipuri de bilete:

1.    Bilete pentru bebeluși de la 0 la 18 luni la prețul de 70 de lei

2.    Bilete pentru copii de la 19 luni la 3 ani, la prețul de 70 de lei

3.    Bilete pentru copii cu vârsta peste 3 ani și adulți  (acestea sunt biletele pentru frați și surori mai mari, părinți sau bunici.) Prețul lor este de 75 de lei.

Biletele sunt individuale, valabile pentru o singură persoană.

Biletele se găsesc în format electronic pe  www.iabilet.ro  și în rețeaua fizică  iabilet.ro/retea : în toată țara din magazinele Flanco, Librăriile Cărturești, magazinul Muzica, de la stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), din magazinele UMAN, Senia și IQ BOX, din agențiile Perfect Tour, de la Hard Rock Cafe, Berăria H, Cafe Deko, Club Quantic, Club Vintage și Expirat Halele Carol (între orele 18:00-22:00 (în zilele de funcționare)) și de pe cele 1500 Stații de Plată SelfPay.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plati cu cardul prin Paypal, pe factura Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară.

 

Detalii pe: www.ludiceea.com

www.concertosparabebes.com

 

Video: https://www.youtube.com/watch?v=3ZwpuWimpc4&t=3s

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.