Home / Copil / Ciocolată caldă de casă

Ciocolată caldă de casă

Ingrediente

60 g ciocolată neagră

1 lingură cacao neagră

400 ml lapte

100 ml smântână lichidă

1 lingură zahăr

Mod de preparare

Torni laptele într-o cratiță împreună cu smântâna și zahărul și lași pe foc până dă în clocot, după care o dai jos.

Adaugi în lapte pudra de cacao și ciocolata tăiată bucăți și amesteci energic cu un tel mic. Torni ciocolata caldă în căni  și o servești imediat.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.